Úgy érzem tavasszal megint egyre inkább hallatszik, hogy egy időzített bomba ketyeg Budapest közlekedéssel megvert utcái alatt. A tömegközlekedés visszaszorulóban, a személyautók ellehetetlenült helyzetben is szaporodnak, a gyalogosok egyre inkább ki vannak szorítva a járdákról is, és megjelent egy negyedik tényező, mindenütt felbukkant de még csak ritkán válik igazi problémává: a kerékpáron közlekedők hada. A rendőrség már felfigyelt rájuk, mert tavaly egy év alatt kétszeresére nőtt a kerékpáros balesetek száma.
Legutóbb nagyszerű biciklis élményem volt, és amikor lányomnak elmeséltem kifakadt: Látod miért nem írod ezt meg, miért mindig a fiataloknak kell kiállniuk a bringások mellett! Talán még olyat is mondott, talán csak én gondolom: lehet, hogy higgadtabban, más hangnemben tudok én szólni, mint a fiatalság, ami, ha puskaporos a levegő, jót tehet. Nem Hatvan, hanem hatvan felé kezdtem ugyanis rendszeresen biciklizni, és erről szeretnék beszámolni.

itt folytatódik

Nincs mit hozzátenni, jól felmondja a leckét. Csak így tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://cmszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr731700247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása