Idén is Mobilitási Hét, szeptember 16. és 22. között. Ennek alkalmából a MÁV-Start és a GYSEV ingyen szállítja a bringákat, csak kell hozzá ingyenes jegyet váltani.

Egész pontosan így szól a közlemény a MÁV hírlevélből:

 

A MÁV-START Zrt. és a GySEV Zrt. a 2010. évben (a tavalyi évhez hasonlóan) a következő kedvezményekkel csatlakozott a programsorozathoz:

  • 2010. szeptember 16-22. között díjmentes a kerékpárszállítás minden olyan járaton, melyen megengedett a kerékpárok szállítása. A kedvezmény díjmentes kerékpárjegy váltásával vehető igénybe.

  • 2010. szeptember 22-én, az Európai Autómentes Napon újra meghirdetik a vasúttársaságok a „Forgalmival a vasúton!” akciót. Ennek keretében ezen a napon a forgalmijukat felmutató utasok ingyenesen utazhatnak járatainkon. A kedvezmény igénybe vételéhez regisztrációs jegyet sem kell váltani, elég a (nem céges autóhoz tartozó) forgalmi engedély felmutatása. A feláras vonatok a hely- és pótjegy megváltása esetén vehetők igénybe.

Kérdés, hogy vajon halmozni is lehet-e az élvezeteket: 22-én forgalmival ingyen utazhatok ÉS szállíthatok bringát?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cmszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr42293484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása