Európai Autómentes Nap, 2009 ősz.

A harmadik szombathelyi Critical Mass, az első felvonulás évfordulóján.

Egy nyolcvanezres városban az eddigi tapasztalatok alapján kb. 100 embert érdekel a bringázás ügye. Ha együtt vonulunk, megmutathatjuk, hogy sokan vagyunk, érdemes velünk számolni és érdemes bringára ülni. A bicikli nem arra való, hogy otthon porosodjon vagy rozsdásodjon. Szombathelynek nincs olyan pontja, amit ne lehetne elérni fél órán belül két keréken, bárhonnan induljon is az ember.

Szombathelyiek, bringára!

Mikor?

2009. szeptember 22. kedd, 18:00

Hol?

Március 15. tér, Sportház előtt

Milyen útvonalon tekerünk?

 


Critical Mass Szombathely 20090922 nagyobb térképen való megjelenítése

Terjesztéshez rövid url: http://tinyurl.com/npgelo

Az útvonal megegyezik az április CM-en megtett úttal:

Sportház - Király utca - Borostyánkő - Wesselényi - Szelestey - gyöngyösparti bringaút - Deák Ferenc utca - Paragvári - Szily János - Kiskar - Thököly - Aréna utca - Gayer parkon át a bringaúton - biciklis aluljáró, majd a Gyöngyös mentén - Szelestey - Király utca - Nagyszállónál jobbra a Kőszegi utcáig - Fő tér

Tekerj a Sportházhoz munka vagy tanulás után, de csatlakozhatsz menet közben is! Az sem baj, ha csak az emelésre érsz oda a Fő térre.

Légy része a szervezésnek és terjeszd a hírt!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cmszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr151359903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása